- 1. מנקים את הנתח מגידים ושומנים, מחדירים את שיני השום ומעסים את צידו האחד של הנתח בחרדל.
-
- 2. מפזרים מעל את עשבי התיבול, הפלפל והמלח ומניחים פרוסות דקות של חמאה (או מחמאה אם אתם שומרים כשרות). הופכים את הנתח ומבצעים את אותו תהליך הדבר בצידו השני.
-
- 3. מחממים תנור ל-280 מעלות. כשהתנור לוהט, מכניסים את הנתח ל-15 דקות ומנמיכים את הטמפרטורה ל-180צ'. משאירים בתנור ל- 10 דקות נוספות, מצננים ופורסים לפרוסות דקיקות.
-
- 4. את הסנדוויץ' ניתן להכין עם הרוסטביף בכמה וריאציות:
- 1. רוטב פסטו, רוסטביף, עלי חסה ופרוסות עגבנייה.
- 2. חרדל, מיונז, רוסטביף, מלפפון חמוץ (רצוי בחומץ), שמיר קצוץ.
- 3. חמאה, רוסטביף, עגבניות מיובשות קצוצות, זיתים שחורים קצוצים