וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלית לטורטייה - פרוסות רוסטביף קרות בעשבי תיבול

מתכון של השפית לימור ארדיטי, קייטרינג פטלינה. טורטיות אפשר לקנות בסופרים ובחניות המתמחות באוכל מקסיקני (אפשר להקפיא את החבילות הארוזות בוואקום עד חודשיים)

מתכון מאת: מערכת וואלה

רוסטביף של השפית לימור ארדיטי קייטרינג פטלינה.
רוסטביף של השפית לימור ארדיטי קייטרינג פטלינה

מצרכים למתכון

  • 2.5 ק"ג סינטה
  • 120 גרם חרדל דיז'ון משובח
  • 100 גרם חמאה
  • 10 שיני שום
  • 2 כפות פלפל שחור גרוס
  • 4 ענפי רוזמרין (רק העלים)
  • 1/2 חבילה טימין
  • 2 כפות מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הנתח מגידים ושומנים, מחדירים את שיני השום ומעסים את צידו האחד של הנתח בחרדל.
  • 2. מפזרים מעל את עשבי התיבול, הפלפל והמלח ומניחים פרוסות דקות של חמאה (או מחמאה אם אתם שומרים כשרות). הופכים את הנתח ומבצעים את אותו תהליך הדבר בצידו השני.
  • 3. מחממים תנור ל-280 מעלות. כשהתנור לוהט, מכניסים את הנתח ל-15 דקות ומנמיכים את הטמפרטורה ל-180צ'. משאירים בתנור ל- 10 דקות נוספות, מצננים ופורסים לפרוסות דקיקות.
  • 4. את הסנדוויץ' ניתן להכין עם הרוסטביף בכמה וריאציות:
  • 1. רוטב פסטו, רוסטביף, עלי חסה ופרוסות עגבנייה.
  • 2. חרדל, מיונז, רוסטביף, מלפפון חמוץ (רצוי בחומץ), שמיר קצוץ.
  • 3. חמאה, רוסטביף, עגבניות מיובשות קצוצות, זיתים שחורים קצוצים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully