מלית לטורטייה - רצועות חזה עוף מוקפץ
מתכון של השפית לימור ארדיטי, קייטרינג פטלינה למלית לטורטיות. את הטורטיות אפשר לקנות בסופרים ובחניות המתמחות באוכל מקסיקני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג חזה עוף חתוך לנתחים דקים
- מיץ משני לימונים
- 2 שיני שום כתושות
- כף עלי טימין קצוצים
- כף עלי רוזמרין קצוצים
- שמן זית לטיגון/הקפצה
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבשר בלימון, שום, מלח ועשבי תיבול.
- 2. מחממים מחבת ווק או טפלון כבד ומוסיפים את השמן.
- 3. מניחים את רצועות החזה במחבת עד לחריכה ומקפיצים. (נשמר בקירור עד חמישה ימים)
- 4. את הסנדוויץ' ניתן להכין עם חזה העוף בכמה וריאציות:
- 1. טחינה, חזה עוף, מלפפון חמוץ, פטרוזיליה קצוצה.
- 2. מיונז, סלסה אדומה עם קצת חריפות, חזה עוף
- 3. חרדל, חזה עוף, פרוסות פטריות, פרוסות בצל סגול או ירוק