וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס מוקפץ על אבוקדו טרי

שרימפס ואבוקדו? תתפלאו. השף אלון גונן ממסעדת "אל-בריו" המתמחה במאכלי ים חושב שהשילוב בין פירות הים המופלאים לאבוקדו הוא קלאסי.

מתכון מאת: אלון גונן, מערכת וואלה

שרימפס מוקפץ על אבוקדו טרי של מסעדת אל בריו.
שרימפס מוקפץ על אבוקדו טרי של מסעדת אל בריו

מצרכים למתכון

  • 1 אבוקדו בשל חצוי לשניים מקולף וחתוך כמניפה
  • 8 שרימפסים גדולים מנוכים (להשאיר זנבות)
  • 30 גר' חמאה
  • מיץ מלימון שלם
  • כף צלפים מסוננים
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/2 כפית ג'נג'ר טרי קצוץ
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • 1/2 כפית טימין
  • מלח מעט צ'ילי גרוס

אופן ההכנה

  • 1. במחבת טפלון ממיסים את החמאה ומטגנים כדקה את השרימפסים. ברגע שהם נהפכים לורדרדים מוסיפים את שאר המרכיבים ומטגנים דקה נוספת, מערבבים בעדינות.
  • 2. מכבים את הלהבה וסוחטים חצי עגבנייה בשלה על התערובת ומוסיפים כף שמן זית.
  • 3. הגשה: מסדרים מניפת אבוקדו על צלחת שטוחה, עליה מניחים בצורה יפה את השרימפסים ויוצקים את הרוטב ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully