- 1. קולפים את השרימפס (להשאיר את הזנב), חורצים בסכין לאורך הגב ומוציאים את המעי.
-
- 2. מורחים שמן או חמאה בין שתי שכבות הפילו וחותכים לריבועים בגודל 8X8 ס"מ.
-
- 3. מניחים עלה פטרוזיליה בכל ריבוע, על העלה פרוסת בייקון, ועליה את השרימפס כשזנבו בולט. מקפלים את הקצה השני (צד הראש) על השרימפס ומגלגלים למעטפה. מדביקים בביצה טרופה, ומטגנים בשמן עמוק חם עד שהבצק מזהיב.
-
- 4. מסדרים בצלחת עם פלחי לימון, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם סלסה אדומה.
-
- 5. הכנת הסלסה: מכניסים למעבד מזון את העגבניות, שיני השום, גבעולי הסלרי והגמבות. טוחנים גס, מתבלים במלח לפי הטעם, רוטב טבסקו, צ'ילי אדום חריף טחון, מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון.