וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בבייקון ופילו של "תהל"

מנה מושחתת במיוחד שמהרגע שטועמים ממנה, קשה שלא לפנטז על הטעם הנימוך בפה. בצק הפילו מקל מאוד על העבודה, ויוצר סטייל נהדר למנה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

ים 7. מתן כץ, מערכת וואלה! NEWS
ים 7/מתן כץ

מצרכים למתכון

  • 8 שרימפס בינוניים, בלי הראש
  • דף בצק פילו כפול
  • 30 גר' בייקון
  • פטרוזיליה
  • לסלסה האדומה:
  • 3 עגבניות
  • 4 שיני שום
  • 3 גבעולי סלרי
  • 2 גמבות נקיות מגרעינים
  • מלח
  • רוטב טבסקו
  • צ'ילי אדום חריף טחון
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את השרימפס (להשאיר את הזנב), חורצים בסכין לאורך הגב ומוציאים את המעי.
  • 2. מורחים שמן או חמאה בין שתי שכבות הפילו וחותכים לריבועים בגודל 8X8 ס"מ.
  • 3. מניחים עלה פטרוזיליה בכל ריבוע, על העלה פרוסת בייקון, ועליה את השרימפס כשזנבו בולט. מקפלים את הקצה השני (צד הראש) על השרימפס ומגלגלים למעטפה. מדביקים בביצה טרופה, ומטגנים בשמן עמוק חם עד שהבצק מזהיב.
  • 4. מסדרים בצלחת עם פלחי לימון, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם סלסה אדומה.
  • 5. הכנת הסלסה: מכניסים למעבד מזון את העגבניות, שיני השום, גבעולי הסלרי והגמבות. טוחנים גס, מתבלים במלח לפי הטעם, רוטב טבסקו, צ'ילי אדום חריף טחון, מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully