- 1. מקציפים במיקסר 5 ביצים ואבקת סוכר עד לקבלת קצף יציב ומניחים בצד.
-
- 2. מערבבים קצפת צמחית, שמן ותרכיז פסיפלורה בכלי ניפרד ומוסיפים אל תערובת הביצים בעדינות עד לחיבור עם הביצים המוקצפות.
-
- 3. מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד ושופכים לתוך התערובת שייצרנו לפני כן, מערבבים בתנועות קיפול עד לאחידות.
-
- 4. מעבירים לתבנית הרצויה (בגודל 24 ס"מ, עגולה), שימו לב לא למלא עד הסוף שכן העוגה תופחת. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-20 דקות או עד לקבלת צבע זהוב .
-
- 5. מכינים סירופ סוכר: מערבבים את כל החומרים ומרתיחים עד אשר הסוכר מתמוסס.
-
- 6. בתום האפייה, בוזקים סירופ חם על העוגה כל עוד היא חמה כדי שנוזלי הסירופ יספגו ומצננים בטמפרטורת החדר .