עוגת גבינה ופירות
תותים, פטל, אוכמניות, מנגו לימון ופסיפלורה. תגידו לנו שאתם לא רוצים לרוץ עכשיו למטבח, ולהכין את העוגה המטריפה והטעימה הזאת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל 12 מנות:
- גביע (750 גרם) גבינה לאפיה 5% שומן מסדרת השף הלבן
- חצי חבילת (40 גרם) פודינג וניל
- 2 מיכלים (500 מ"ל ) שמנת מתוקה 38% שומן מסדרת השף הלבן
- 3/4 1 כוסות (180 גרם) אבקת סוכר
- מנגו בינוני חתוך לקוביות או לחילופין כמות של 200 גרם: תותים טריים, פטל, אוכמניות, ליצ'י או רבע כוס מחית פסיפלורה
- גרידת לימון מחצי לימון
אופן ההכנה
- 1. מקציפים את השמנת עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- בכלי אחר מערבבים את הגבינה, גרדת הלימון, פודינג הוניל וקוביות המנגו (או פרי אחר).
- 2. מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד אשר התערובת אחידה.
- 3. מעבירים לכלים אישיים (כוסות מרטיני, תבניות אישיות או כוסות אחרות) ומאחסנים במקרר ל- 5 שעות.
- *ניתן להכין גם בתבנית עגולה אך יש להקפיד על הקפאה וחיתוך כשהעוגה קפואה למחצה.