וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה ופירות

תותים, פטל, אוכמניות, מנגו לימון ופסיפלורה. תגידו לנו שאתם לא רוצים לרוץ עכשיו למטבח, ולהכין את העוגה המטריפה והטעימה הזאת

מתכון מאת: צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!

מצרכים למתכון

  • חומרים ל 12 מנות:
  • גביע (750 גרם) גבינה לאפיה 5% שומן מסדרת השף הלבן
  • חצי חבילת (40 גרם) פודינג וניל
  • 2 מיכלים (500 מ"ל ) שמנת מתוקה 38% שומן מסדרת השף הלבן
  • 3/4 1 כוסות (180 גרם) אבקת סוכר
  • מנגו בינוני חתוך לקוביות או לחילופין כמות של 200 גרם: תותים טריים, פטל, אוכמניות, ליצ'י או רבע כוס מחית פסיפלורה
  • גרידת לימון מחצי לימון

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את השמנת עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • בכלי אחר מערבבים את הגבינה, גרדת הלימון, פודינג הוניל וקוביות המנגו (או פרי אחר).
  • 2. מוסיפים את הקצפת לתערובת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד אשר התערובת אחידה.
  • 3. מעבירים לכלים אישיים (כוסות מרטיני, תבניות אישיות או כוסות אחרות) ומאחסנים במקרר ל- 5 שעות.
  • *ניתן להכין גם בתבנית עגולה אך יש להקפיד על הקפאה וחיתוך כשהעוגה קפואה למחצה.
  • קיש גבינה ופטריות

  • עוגת סולת ופסיפלורה

  • מקפא חלבה

  • חציל במילוי גבינת כנען

  • מצה בריי מתוק

  • עוגת אגסים הפוכה

  • עוגת גלידה עוגיות

  • פאי תפוחים ומרנג

  • מילפיי תאנים ושוקלד לבן

  • פנקוטה יוגורט לימונית

  • לביבות תפוחי עץ וקינמון

  • מוס שוקולד לבן ומנגו

  • עוגת אגסים ודבש עם אגוזי מלך

  • רולדה תותים וקצפת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully