וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקפא חלבה

מתכון של "השף הלבן", תנובה

מתכון מאת: צ'רלי פדידה, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-8 מנות :
  • כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות (60 גרם) דבש תמרים-סילאן
  • 1 מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות (40 גרם) אבקת סוכר
  • 5 כפות גדושות (60 גרם) פיסטוק טחון
  • 10 קוביות תמרים יבשים, מגולענים וחתוכים לקוביות

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים קצפת צמחית עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה, ממשיכים להקציף במהירות איטית ומוסיפים בעדינות, בזרם חלש את הסילן והטחינה.
  • 2. מפסיקים את ההקצפה ומוסיפים את התמרים והפיסטוקים הטחונים ומערבבים בתנועות קיפול .
  • 3. מעבירים את התערובת לתבנית או לכלי הגשה אישייים ומכסים בניילון ניצמד.
  • 4. מקפיאים ל- 5 שעות לפחות.
  • 5. הצעת הגשה: במידה והשתמשנו בתבנית יש לחתוך למנות לאחר ההקפאה ולהגיש.
  • קיש גבינה ופטריות

  • עוגת סולת ופסיפלורה

  • עוגת גבינה ופירות

  • חציל במילוי גבינת כנען

  • עוגת אוכמניות

  • עוגת שמרים שוקולד

  • עוגיות דבש

  • בצק פריך בסיסי לעוגות, עוגיות, קיש וטארט

  • גאלט פירות העונה

  • מילקי לימון

  • עוגיות מדלן צרפתיות

  • עוגת ביסקוויטים וקליק ללא אפייה

  • סמיפרדו שוקולד בננה

  • עוגת סולת בטעם של פעם

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully