וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקפא חלבה

מתכון של "השף הלבן", תנובה

מתכון מאת: צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-8 מנות :
  • כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות (60 גרם) דבש תמרים-סילאן
  • 1 מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות (40 גרם) אבקת סוכר
  • 5 כפות גדושות (60 גרם) פיסטוק טחון
  • 10 קוביות תמרים יבשים, מגולענים וחתוכים לקוביות

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים קצפת צמחית עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה, ממשיכים להקציף במהירות איטית ומוסיפים בעדינות, בזרם חלש את הסילן והטחינה.
  • 2. מפסיקים את ההקצפה ומוסיפים את התמרים והפיסטוקים הטחונים ומערבבים בתנועות קיפול .
  • 3. מעבירים את התערובת לתבנית או לכלי הגשה אישייים ומכסים בניילון ניצמד.
  • 4. מקפיאים ל- 5 שעות לפחות.
  • 5. הצעת הגשה: במידה והשתמשנו בתבנית יש לחתוך למנות לאחר ההקפאה ולהגיש.
  • קיש גבינה ופטריות

  • עוגת סולת ופסיפלורה

  • עוגת גבינה ופירות

  • חציל במילוי גבינת כנען

  • בראוניז מתכון בסיסי

  • הצ'ורוס של רות סירקיס

  • עוגת שוקולית חלומית

  • טארט קלמנטינות מקורמל

  • רולדה תותים וקצפת

  • בצק עוגית של בן אנד ג'ריס

  • בבקה שוקולד

  • לביבות תפוחי עץ וקינמון

  • מאפה בצק עלים עם תותים

  • צ'ורוס טבעוני

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully