- 1. מחממים מחבת עם 100 גרם חמאה, כאשר החמאה נמסה מוסיפים בצל ומאדים עד שהבצל הופך שקוף, מוסיפים שום וממשיכים לאדות עוד כדקה.
-
- 2. מוסיפים פטריות חתוכות מתבלים במלח ופלפל ומאדים עד שהפטריות מקבלות צבע זהב בהיר. מניחים במסננת כדי שהנוזלים המיותרים ירדו ומצננים מעט.
-
- 3. מוסיפים לפטריות את שאר חומרי המלית, טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
-
- 4. מכינים את הבצק: שופכים את את כל החומרים לקערת המיקסר ומערבלים עד לקבלת בצק. מוסיפים את המים לפי הצורך (אפשר להכין את הבצק גם בלי מיקסר, ללוש בקערת לישה ). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למנוחה למשך שעה.
-
- 5. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ ,מרפדים 8 תבניות חד פעמיות בקוטר 8 ס"מ ומחוררים את הבצק בתחתית התבנית בעזרת מזלג. אופים כ- 12 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
-
- 6. כאשר הבצק מקבל גוון זהוב בהיר מוציאים מהתנור, ממלאים במלית שהכנו מראש ומחזירים לתנור לאפיה נוספת של כ-12 דקות עד אשר המלית מוכנה ומוצקה .