עוגת שוקולד עם ציפוי שוקולד מריר ושמנת מתוקה
עוגת שוקולד קלאסית פשוטה ומהירה להכנה עם ציפוי שוקולד מריר ושמנת מתוקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם - שוקולד מריר
- 200 גרם - חמאה ללא מלח
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח תופח- אוסם
- 3 - ביצים
- לציפוי
- 100 גרם - שוקולד מריר
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- הכניסו לקערת זכוכית 200 גרם החמאה + 200 גרם שוקולד + 1 כוס סוכר. הכניסו את הקערת למיקרו לדקה ו-20 שניות עד שהשוקולד והחמאה נמסו.
- הוסיפו את הקמח התופח ואת הביצים. ערבבו היטב את כל המרכיבים במזלג.
- שפכו את התערובת לתבנית 26 אינץ' והכניסו לתנור שחומם מראש 180 מעלות לכ-3/4 שעה.
- בזמן האפיה המיסו את השוקולד והשמנת של הציפוי.
- כשהעוגה אפויה שפכו את תערובת השוקולד מעל