וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד עם ציפוי שוקולד מריר ושמנת מתוקה

עוגת שוקולד קלאסית פשוטה ומהירה להכנה עם ציפוי שוקולד מריר ושמנת מתוקה

מתכון מאת: איריס,avi_89@netvision.net.il

עוגת שוקולד. ShutterStock
עוגת שוקולד

מצרכים למתכון

  • 200 גרם - שוקולד מריר
  • 200 גרם - חמאה ללא מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח- אוסם
  • 3 - ביצים
  • לציפוי
  • 100 גרם - שוקולד מריר
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • הכניסו לקערת זכוכית 200 גרם החמאה + 200 גרם שוקולד + 1 כוס סוכר. הכניסו את הקערת למיקרו לדקה ו-20 שניות עד שהשוקולד והחמאה נמסו.
  • הוסיפו את הקמח התופח ואת הביצים. ערבבו היטב את כל המרכיבים במזלג.
  • שפכו את התערובת לתבנית 26 אינץ' והכניסו לתנור שחומם מראש 180 מעלות לכ-3/4 שעה.
  • בזמן האפיה המיסו את השוקולד והשמנת של הציפוי.
  • כשהעוגה אפויה שפכו את תערובת השוקולד מעל

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully