- 1. במחבת עמוקה וגדולה שמים מעט שמן לטיגון ומכניסים את קוביות הבצל. לאחר שהם מזהיבים מכניסים גם את קוביות החציל וקוביות פלפל החריף.
-
- 2. מוסיפים את 3 כפות השום ומחכים להזהבה. מוסיפים רבע כוס מים.
-
- 3. לאחר 7-8 דקות בערך מוסיפים את קוביות העגבניות, הגמבה והפטריות. מחכים עוד כמה שניות, מוסיפים מים ומערבבים.
-
- 4. לאחר מכן לוקחים צלחת עמוקה קטנה או קערה ושמים בה את 3 כפות הרסק ו2 כפיות הפפריקה החריפה,מערבבים היטב.
-
- 5. מוסיפים עוד מעט מים למחבת ומשאירים לרתיחה קלה.
-
- 6. בזמן זה לוקחים את הפסטה הארוכה ומכניסים לסיר גדול כאשר שוברים אותה ל2 ומחכים שתתבשל.
-
- 7. בזמן שהפסטה מתבשלת שופכים את תערובת הרסק והפפריקה עם חצי כוס מים חמים לתוך המחבת ומערבבים היטב, מוספים עוד חצי כוס מים ומחכים לרתיחה קלה עד שהרוטב ניהיה טיפה סמיך אך עדיין עם מעט מים.
-
- 8. מוסיפים את הפטרוזיליה,כוסברה והנענע הקצוצים דק למחבת מערבבים ומכבים את אש ויוצקים מין הרוטב לפסטה.