- 1. יש לשטוף את שוקי העוף ולנגבם במגבת
-
- 2. לקצוץ את הבצלים דק , את הבטטות והגזר לגרד בפומפייה . את ראש הסלרי לחתוך לקוביות קטנות .
-
- 3. לחמם את השמן בסיר עמוק ולטגן את שוקי העוף עד להזהבה . להוציא את שוקי העוף המוזהבים מהסיר ולהניחם על צלחת .
-
- 4. להוסיף את הבצל לשמן שבו טוגנו השוקי עוף עד להזהבה , להוסיף לפי הסדר את קוביות הגמבה לשתיים שלוש דקות לאחר מכן להוסיף את קוביות הסלרי לעוד 2 דקות של טיגון ואת הבטטות והגזר המגורד להוסיף לאחר מכן ולטגן עוד כ 5 דקות .
-
- 5. על הכל יש לצקת את 2 כפות הסילאן .
-
- 6. להוסיף את הקינואה ולטגן - בשלב זה מתחיל כבר אידוי מאחר והירקות מפרישים מים עוד כ 4 דקות .
-
- 7. להניח את שוקי העוף המטוגנים על הקינואה ,לשפוך מים רותחים עד לכסוי פני העוף והקינואה (בערך 2 ס"מ מעל גובה הקינואה והעוף). להוסיף את התבלינים , בכוונה לא ציינתי כמות של כפית או קורט של תבלין זה או אחר , מאחר וכל אחד וטעמו האישי שלו .
-
- 8. לכסות ולבשל על אש נמוכה במשך כ 35-40 דקות .