- 1. פורסים את שתי העגבניות,את הגמבות ואת שני השום לפרוסות ומניחים בתוך תבנית אפייה.
-
- 2. עליהם מניחים את נתחי הדגים שבחרנו.
-
- 3. בקערה נפרדת שמים מעט פפריקה מתוקה, אבקת צ'ילי(לפי הטעם) מלח ופלפל ומערבבים. לאחר שנוצרה אבקה אחידה מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב. לאחר מכן מוסיפים כשליש כוס מים ומערבבים שוב.
-
- 4. בוזקים הכל על גבי הדגים עד שיכוסו בצורה מלאה. לאחר מכן קוצצים היטב את הכוסברה ומפזרים מעל הדגים.
-
- 5. לבסוף, לוקחים את שני הפלפלים החריפים וחותכים אותם לאורך. מניחים אותם בסמוך לדגים.
-
- 6. מניחים את תבנית האפייה על גבי הכיריים למשך כחמש דקות עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
-
- 7. לאחר מכן מכניסים את התבנית לתוך תנור שחומם מראש לחום של כ180 מעלות למשך כחצי שעה עד 40 דקות. מדי פעם מוציאים מהתנור, הופכים את הדגים ובוצקים מעל מעט מהרוטב. בתאבון