עוגת גלידה קלה להכנה!
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 שמנת מתוקה להקצפה
- 2 שרוולים ביסקוויטים פתי-בר שוקולד
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 ליטר חלב (בערך..)
- חבילת שוקולד-אגוזים למריחה
- תבנית קפיצית רגילה
- חבילת גליליות
- 1 מקופלת לבנה קטנה
- לקישוט-סירופ שוקולד
אופן ההכנה
- 1. מסדרים 3 שכבות ביסקוויטים טבולים בשוקולד.
- 2. מקציפים 2 שמנת עם 3/4 כוס חלב ופודינג וניל, מורחים על הביסקוויטים, ומקפיאים עד לייצוב הקרם.
- 3. מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 1/4 כוס חלב. לאחר הערבול מוסיפים את השוקולד למריחה (עדיף נוטלה) ומערבבים בעזרת כף. מורחים על מה שנמצא כבר בתבנית ומקפיאים לייצוב.
- 4. אחרי שהעוגה מתייצבת מפרידים מהדפנות ומניחים על מגש עגול.
- 5. מדביקים לדפנות את הגליליות (כמו "גדר").
- 6. מגררים את המקופלת מעל העוגה, ומוסיפים סירופ שוקולד.
- 7. שומרים במקפיא עד להגשה