- 1. בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב: היוגורט, גבינת הרוקפור, המיונז, מיץ הלימון והפלפל השחור.
-
- 2. פורסים את שתי העגבניות הגדולות. חוצים את עגבניות השרי. מסדרים את העגבניות בצלחת הגשה: אפשר לפי קבוצות, כדי להדגיש את ההבדלים בין זני העגבניות, ואפשר לערבב את כל העגבניות יחד.
-
- 3. יוצקים מעל הסלט רוטב בכמות הרצוייה, ומקשטים במלח השחור (או ממליחים במלח אחר).
-
-
- הערות וגיוונים:
- 1. אפשר גם לפזר על הסלט המוכן פירורי גבינת רוקפור נוספים, לקישוט.
-
- 2. מצויין להחליף את הרוקפור בגבינת פטה.
-
- 3. אפשר להחליף את רוטב היוגורט בשמן זית ומיץ לימון, או חומץ בן-יין (אדום או לבן), ולהוסיף בצל סגול קצוץ דק.
-
- 4. מדי פעם אפשר להשיג עגבניות שרי סגולות, והן תהיינה נפלאות בסלט הזה.