וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'יגה - קציצות בורגול נא על סלט עגבניות

באדיבות השף ניר צוק, מסעדת קורדיליה

מתכון מאת: מערכת וואלה

צ'יגה.
צ'יגה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 6 סועדים:
  • 1 וחצי כוסות בורגול טחון בינוני
  • רבע כוס שמן זית
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 100 גרם (קופסא קטנה) רסק עגבניות
  • עלים מ- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצים דק
  • לסלט עגבניות:
  • 7 עגבניות בשלות
  • 1 פלפל ירוק חריף מנוקה מגרעינים
  • עלים מחצי צרור נענע
  • מעט שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הבורגול ומעבירים לקערה. מוסיפים 3 כוסות מים ומשרים 20 דקות, מסננים וסוחטים היטב.
  • 2. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות תוך ערבוב 2 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מסירים מהאש ומעבירים לקערה עם הבורגול הרטוב. ממליחים ומפלפלים, מצננים.
  • 3. להכנת סלט העגבניות חותכים את העגבניות והפלפל החריף לקוביות קטנות וקוצצים את הנענע. מערבבים יחד ומתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל.
  • 4. להגשה מניחים סלט עגבניות על צלחות הגשה אישיות שטוחות. לוקחים כף עמוסה מתערובת הבורגול הקרה ומגלגלים ביד רטובה לקובה באורך כף היד. מניחים 3 קובות על כל צלחת, מעל סלט העגבניות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully