וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בורגול עם תרד ושזיפים

סלט קייצי, רענן ופשוט להכנה

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט בורגול ותרד למדור אירוח. מערכת וואלה
סלט בורגול ותרד למדור אירוח

מצרכים למתכון

  • 1 כוס בורגול
  • 250 גר' עלי תרד שטופים
  • 7-8 שזיפים
  • לרוטב ויניגרט לימון:
  • ½ כוס תרכיז לימונדה (אפשר גם חצי כוס לימון סחוט עם סוכר)
  • ¼ כוס שמן זית
  • 2 גבעולי נענע
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הבורגול במים דרך מסננת עד שהמים צלולים, מסננים ומייבשים כחצי שעה.
  • 2. מערבבים את חומרי הרוטב בעזרת מטרפה או ממחה ידני.
  • 3. מערבבים את הבורגול, עלי התרד, השזיפים והוויניגרט. בשלב זה המנה תהיה נוזלית אבל הבורגול סופח אליו את הנוזלים בהמשך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully