סלט בורגול ומוצרלה
מתכון של השף רומן ממסעדת 'דיניץ' בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 180 גרם בורגול
 - חומרים ל-2 מנות:
 - 150 גרם כדורי מוצרלה קטנים (בייבי מוצרלה)
 - 200 גרם מלפפון
 - 150 גרם עגבניה
 - 50 גרם בצל סגול
 - 80 גרם עלים ירוקים/חסה
 - 80 גרם תערובת צמחי תיבול (מנטה,בזיליקום/ריחן,כוסברה)
 - שמן זית מיץ לימון
 - מלח
 - פלפל שחור גרוס
 
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבורגול במים, מסננים ומשאירים לח.
 - 2. חותכים את העגבניות, מלפפונים ובצל לגודל קטן מאוד.
 - 3. מערבבים את הבורגול עם כל הירקות.
 - 4. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
 - 5. מוסיפים את כדורי המוצרלה מסביב.
 
