סלט בורגול ומוצרלה
מתכון של השף רומן ממסעדת 'דיניץ' בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 180 גרם בורגול
- חומרים ל-2 מנות:
- 150 גרם כדורי מוצרלה קטנים (בייבי מוצרלה)
- 200 גרם מלפפון
- 150 גרם עגבניה
- 50 גרם בצל סגול
- 80 גרם עלים ירוקים/חסה
- 80 גרם תערובת צמחי תיבול (מנטה,בזיליקום/ריחן,כוסברה)
- שמן זית מיץ לימון
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבורגול במים, מסננים ומשאירים לח.
- 2. חותכים את העגבניות, מלפפונים ובצל לגודל קטן מאוד.
- 3. מערבבים את הבורגול עם כל הירקות.
- 4. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
- 5. מוסיפים את כדורי המוצרלה מסביב.