וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בורגול ומוצרלה

מתכון של השף רומן ממסעדת 'דיניץ' בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

בורגול. מערכת וואלה!
בורגול

מצרכים למתכון

  • 180 גרם בורגול
  • חומרים ל-2 מנות:
  • 150 גרם כדורי מוצרלה קטנים (בייבי מוצרלה)
  • 200 גרם מלפפון
  • 150 גרם עגבניה
  • 50 גרם בצל סגול
  • 80 גרם עלים ירוקים/חסה
  • 80 גרם תערובת צמחי תיבול (מנטה,בזיליקום/ריחן,כוסברה)
  • שמן זית מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים, מסננים ומשאירים לח.
  • 2. חותכים את העגבניות, מלפפונים ובצל לגודל קטן מאוד.
  • 3. מערבבים את הבורגול עם כל הירקות.
  • 4. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 5. מוסיפים את כדורי המוצרלה מסביב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully