פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט בורגול ומוצרלה

      מתכון של השף רומן ממסעדת 'דיניץ' בתל אביב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בורגול (מערכת וואלה! NEWS)
      בורגול (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 180 גרם בורגול
      • חומרים ל-2 מנות:
      • 150 גרם כדורי מוצרלה קטנים (בייבי מוצרלה)
      • 200 גרם מלפפון
      • 150 גרם עגבניה
      • 50 גרם בצל סגול
      • 80 גרם עלים ירוקים/חסה
      • 80 גרם תערובת צמחי תיבול (מנטה,בזיליקום/ריחן,כוסברה)
      • שמן זית מיץ לימון
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את הבורגול במים, מסננים ומשאירים לח.
      • 2. חותכים את העגבניות, מלפפונים ובצל לגודל קטן מאוד.
      • 3. מערבבים את הבורגול עם כל הירקות.
      • 4. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
      • 5. מוסיפים את כדורי המוצרלה מסביב.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -