טאבולה פטרוזיליה
מתכון של דוחול ספדי מ"דיאנא". המנה תוגש בארוחת "מבשלים סירים" של ארז קומרובסקי ודוחול ספדי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 4 צרורות פטרוזיליה קצוצים דק מאוד
- עלים מ 4-5 בצלים ירוקים קצוצים דק
- חופן עלי נענע
- 100 גרם בורגול דק מושרה במים, כחצי שעה לפני ההכנה.
- מיץ מארבעה לימונים
- 3/4 כוס שמן זית
- מעט מלח
אופן ההכנה
- 1. לערבב את כל החומרים יחד
- 2. להוציא את הבורגול מהמים ולסחוט טוב טוב
- 3. להוסיף את הבורגול
- 4. להכין צלחת הגשה מעוטרת בעלי חסה, להניח את הטאבולה ולקשט מעל עם מספר קוביות של עגבניות חתוכות.