קציצות פראסה טבעוניות

מתכון טבעוני לקציצות הפראסה הנפלאות של ח"כ תמר זנדברג.

מתכון מאת: רונית אבידן שינפלד, מערכת וואלה!
קציצות פראסה. רובי קסטרו, מערכת וואלה! NEWS
קציצות פראסה(צילום: רובי קסטרו)

מצרכים

  • 5 פרסות (כרישה)
  • 1 בצל גדול
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • מלח, פלפל מעט הל טחון
  • פירורי לחם
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

  • 1.חותכים את הפראסה לחתיכות גדולות (החלק הלבן בלבד) ומבשלים בסיר עם מים עד להתרככות (בערך 20 דקות). מסננים היטב.
  • 2.מכניסים למעבד מזון את הפראסה המבושלת עם הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, מלח פלפל והל. טוחנים כדקה.
  • 3.מעבירים לקערה ומוסיפים פירורי לחם עד שהעיסה מתייצבת אבל לא יבשה מידי.
  • 4.יוצרים קציצות קטנות, טובלים בפירורי לחם ומטגנים עד שמזהיבות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully