קציצות פראסה טבעוניות
מתכון טבעוני לקציצות הפראסה הנפלאות של ח"כ תמר זנדברג.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 5 פרסות (כרישה)
- 1 בצל גדול
- 1/2 חבילה כוסברה
- 1/2 חבילה פטרוזיליה
- מלח, פלפל מעט הל טחון
- פירורי לחם
- שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
- 1.חותכים את הפראסה לחתיכות גדולות (החלק הלבן בלבד) ומבשלים בסיר עם מים עד להתרככות (בערך 20 דקות). מסננים היטב.
- 2.מכניסים למעבד מזון את הפראסה המבושלת עם הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, מלח פלפל והל. טוחנים כדקה.
- 3.מעבירים לקערה ומוסיפים פירורי לחם עד שהעיסה מתייצבת אבל לא יבשה מידי.
- 4.יוצרים קציצות קטנות, טובלים בפירורי לחם ומטגנים עד שמזהיבות.