- 1. מבשלים את הכרישה בסיר, מכוסה במים רותחים כשעה וחצי עד שמתרככת לגמרי.
-
- 2. מניחים את הכרישה במסננת ומניחים למים לצאת. לאחר כשעתיים של סינון סוחטים היטב את הכרישה ומניחים שוב במסננת ללילה.
-
- 3. טוחנים במטחנת בשר ושוב, מניחים במסננת.
-
- 4. טועמים לראות אם חסר דבר מה. מכסים עם צלחת ונותנים לתערובת לנוח כעשרים דקות.
-
- 5. מניחים את הכרישה בקערה, מוסיפים 2 חופנים של בשר טחון, תבלינים, פירורי לחם, שמן זית ואת הביצים.
-
- 6. במחבת משומנת וחמה מטגנים את הקציצות עד להשחמה, כ-3 דקות מכל צד.
-
-
- סודות מהמטבח
- *הכרישה מוציאה הרבה מאוד מים. מי שלא מחכה עד שכל הנוזלים ייצאו יגלה שהקציצות נהרסו בגלל עודף מים שהורס את התערובת.
-
- *חופן= בשר שממלא את כף היד לגמרי.
-
- *חשוב להשתמש בשמן זית מאיכות גבוהה כדי שלא יישרף.