- 1. חוצים את הכרישה ושוטפים היטב מתחת לברז, חותכים לחלקים באורך 5 ס"מ.
-
- 2. מרתיחים סיר מים (5 ליטרים) עם 2 כפות מלח.
-
- 3. מוסיפים את הכרישה ומבשלים למשך 15 דקות.
-
- 4. מוציאים מהמים וסוחטים היטב.
-
- 5. קוצצים בעזרת סכין או במעבד מזון.
-
- 6. מערבבים עם שאר המרכיבים ולשים לעיסה אחידה, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל 15 דקות.
-
- 7. מכינים את רוטב היוגורט - מערבבים את המרכיבים ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 8. יוצרים קציצות שטוחות (אפשר להשתמש ברינג).
-
- 9. טובלים בביצה ולאחר מכן בתערובת של קמח עם פירורי לחם.
-
- 10. מחממים שמן טיגון במחבת (1 ס"מ גובה) ומטגנים על אש בינונית עד להשחמה.
-
- 11. מגישים חם או קר עם רוטב יוגורט וסלט חסות.