לביבות דלעת, קינמון והל
השף תום פישר ממסעדת עלמה לאונג' במתכון ללביבות דלעת עם סטייל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-12 לביבות:
- 500 גרם דלעת
- 40 גרם צימוקים
- 2 ביצים
- ½ כפית קינמון
- 1 כף סוכר
- ¼ כפית הל טחון
- 80 גרם פירורי לחם
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. מגרדים את הדלעת בעזרת פומפיה וסוחטים היטב את הנוזלים מהדלעת. שומרים את הנוזל בצד לסירופ.
- 2. לדלעת מוסיפים את ביצים, צימוקים, הל, קינמון וסוכר ומערבבים לתערובת אחידה.
- 3. מוסיפים את פירורי הלחם תוך כדי ערבוב בהדרגה עד קבלת מסה אחידה ודי יציבה.
- 4. במחבת מחממים שמן לטיגון כחצי סנטימטר ומטגנים.