לביבות דלעת, קינמון והל

השף תום פישר ממסעדת עלמה לאונג' במתכון ללביבות דלעת עם סטייל

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה!
לביבות של יונתן רושפלד במלון עלמה

מצרכים

  • חומרים ל-12 לביבות:
  • 500 גרם דלעת
  • 40 גרם צימוקים
  • 2 ביצים
  • ½ כפית קינמון
  • 1 כף סוכר
  • ¼ כפית הל טחון
  • 80 גרם פירורי לחם
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מגרדים את הדלעת בעזרת פומפיה וסוחטים היטב את הנוזלים מהדלעת. שומרים את הנוזל בצד לסירופ.
  • 2. לדלעת מוסיפים את ביצים, צימוקים, הל, קינמון וסוכר ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3. מוסיפים את פירורי הלחם תוך כדי ערבוב בהדרגה עד קבלת מסה אחידה ודי יציבה.
  • 4. במחבת מחממים שמן לטיגון כחצי סנטימטר ומטגנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully