- 1. מחממים מעט את החלב עם הסוכר (לא להרתיח), מעבירים לקערה ומוסיפים את השמרים. ממתינים כמה דקות ומערבבים.
-
- 2. מוסיפים את הקמח והמלח תוך כדי ערבוב לקבלת מסה סמיכה אך לא נוזלית מדי שתוכל לתפוח ולא לנזול ברינג בטיגון במחבת (במידה והמסה נוזלית מדי מוסיפים קמח או ההפך להוסיף נוזל אם סמיך מדי).
-
- 3. מכסים עם ניילון נצמד את הקערה ומתפיחים כשעתיים עד שלוש שיכפיל את נפחו.
-
- 4. לאחר שהמסה תפחה מוסיפים מעט מים לאבקת הסודה ומוסיפים לבצק. מערבבים לאחידות ומתפיחים שוב כחצי שעה.
-
- 5. מכניסים לתנור ל-20 דקות בחום של 200 מעלות, עד שהלחמניות מזהיבות.
-
- 6. אוכלים כשהן חמימות.