- 1. ממיסים את השמרים עם כף מים פושרים, מוסיפים 2 כפיות סוכר וכפית וחצי מלח ונותנים לזה 5 דק' לעמוד.
-
- 2. שמים בקערה 1 קילו קמח, 2 כפות סוכר, חצי כפית מלח, כף חומץ.
-
- 3. מערבבים את השמרים שעמדו עם תערובת הקמח ומתחילים להוסיף את המים ולעבוד על הבצק עד לקבלת בצק דביק ורטוב (אפשר להוסיף קצת מים אם רואים שלא הגיע למצב של דביקות כמו ממרח שוקולד), נותנים לבצק לעמוד שעה תחת מגבת
- לאחר שעה רואים שהבצק עלה ויש חורי הוא אורירי מערבבים עוד פעם, ומניחים את הבצק בתוך הקערה כמובן במקרר ל 5 - 6 שעות לפני ההכנה.
-
- 4. מחממים סיר עם השמן, לוקחים חתיכת בצק בצורת עיגול בקוטר של תחתית כוס עושים חור באמצע נהייה צורה של בייגלה
- וזורקים לתוך הסיר הבצק יפול לתחתית הסיר ויצוף לאחר כמה שניות למעלה עד שמתחיל לקבל צבע יפה, להוציא לפזר אבקת סוכר או סוכר מלמעלה.