וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי ממולא

המנה הבאה היא גרסה מודרנית וטיפה מתחכמת למנת הלאפה עם לבנה וזעתר שכל כך כיף לאכול. במקום לאפה בצק של רביולי (בצק חלמונים מאד עשיר), הלבנה היא לבנה כבשים סמיכה והזעתר הוא שילוב של טרי ויבש

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

רביולי לבנה. ברני ארדוב
רביולי לבנה

מצרכים למתכון

  • בצק:
  • 10 חלמונים
  • 250 גר קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית שמן זית
  • מילוי:
  • 100 גר לבנה כבשים (מי שלא אוהב אפשר גם של עיזים)
  • 10 עלי זעתר טרי
  • 1/2 כפית שאטה טחון
  • 2 כפיות שמן זית
  • 1 כפית זעתר יבש

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ומתבלים.
  • 2. במג'מיקס שמים את הקמח ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים, המלח והשמן. מתקבל בצק פירורי. את הפירורים מאחדים ביד ולשים למשך חמש דק נוספות. משהים כשעה במקרר. במכונת פסטה מרדדים את הבצק לעלה דק מאד.
  • 3. על הבצק מניחים במרחק של שתי אצבעות אחד מהשני את כפית מהמילוי. מכסים בעלה נוסף. מהדקים היטב וקורצים ריבועים, עיגולים או כל צורה שתחפצו בה ליצירת הרביולי.
  • 4. למי מלח רותחים משליכים את הרביולי ומחכים כחמש דקות.
  • 5. מסננים מהמים ומעבירים למחבת עם שמן זית ואבקת זעתר. דואגים שהרביולי יכוסה היטב בשמן ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully