- 1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ומתבלים.
-
- 2. במג'מיקס שמים את הקמח ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים, המלח והשמן. מתקבל בצק פירורי. את הפירורים מאחדים ביד ולשים למשך חמש דק נוספות. משהים כשעה במקרר. במכונת פסטה מרדדים את הבצק לעלה דק מאד.
-
- 3. על הבצק מניחים במרחק של שתי אצבעות אחד מהשני את כפית מהמילוי. מכסים בעלה נוסף. מהדקים היטב וקורצים ריבועים, עיגולים או כל צורה שתחפצו בה ליצירת הרביולי.
-
- 4. למי מלח רותחים משליכים את הרביולי ומחכים כחמש דקות.
-
- 5. מסננים מהמים ומעבירים למחבת עם שמן זית ואבקת זעתר. דואגים שהרביולי יכוסה היטב בשמן ומגישים מיד.