שניצל ביצה
כן, אתם קוראים נכון - שניצל ביצה. ובשונה משניצל רגיל, הוא גם צמחוני, וגם קל ומהיר מאוד להכנה. שימו את מבטחכם בשף עומר מילר, והוא יכיר לכם מנה שתכינו עוד פעמים רבות בחייכם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 ביצים
- 5 כפות קמח
- 5 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
- 1. 2 ביצים מבשלים בדיוק כמו במתכון הקודם. קולפים בזהירות.
- 2. מסדרים שלוש קעריות: ביצה טרופה, קמח, פירורי לחם. מעבירים את הביצים הקלופות בקמח אחר כך בביצה ולבסוף בפירורי הלחם.
- 3. מרתיחים סיר עם שמן קנולה ובזהירות מכניסים את הביצים לטיגון של 1 דקה רק עד קבלת צבע זהוב וציפוי פריך.