- 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
-
- 2. טורפים את הביצים עם כל התוספות פרט לגבינת העזים.
-
- 3. גוזרים (בעזרת מספריים) עלה סיגר עגול בגודל התבנית, משמנים אותו משני הצדדים ומניחים במרכז התבנית או הטבעת כך שהשוליים שלו יבלטו החוצה. אפשר גם להשתמש בתבנית שקעים כמו בתמונה אבל אז צריך לשמן היטב את השקע.
-
- 4. מניחים על גבי העלה המשומן את פרוסות הגבינה ועליהן יוצקים את תערובת הביצים.
-
- 5. אופים בתנור כ-10 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
-
- 6. מגישים לצד סלט מפנק, לחם טוב וחמאה, מיץ הדרים סחוט ואספרסו.
-
- 7. הערות: אפשר להחליף את הפלפל והעגבניות בכל מה שאוהבים: קישואים קלויים, פרוסות חציל מטוגנות, פטריות, בצל, תרד וכו'. כמו כן, אפשר להשתמש בגבינת פטה עיזים או בולגרית, בהתאם לתוספת.