מתכונים חמים

עלי סיגר פתוחים, עם גבינה וביצה

המתכון באדיבות מועצת החלב

מתכון מאת: מועצת החלב, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עלי סיגר פתוחים עם גבינה וביצה ( גבי סמלסון ) (צילום: מערכת וואלה!)

מחשבון המרות

מצרכים

  • שמן לטיגון
  • 4 עלי סיגר
  • 150 גרם גבינת קשקבל, או פרמזן, או גבינה פיקנטית אחרת
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 4 כפות בצל ירוק, קצוץ דק
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים הכל מראש ליד מחבת הטיגון. מחממים מחבת גדולה, טובה וכבדה, ויוצקים לתוכה כף שמן. כשהשמן חם, שמים במחבת עלה סיגר פתוח, מניחים עליו 2 פרוסות גבינה ופותחים על הגבינה ביצה.
  • 2. מתבלים במלח ובפלפל ובכף בצל ירוק קצוץ.
  • 3. מקפלים את קצות העלה פנימה, על הביצה, כפי שרואים בתצלום. אם רוצים שהחלמון ייקרש לחלוטין – הופכים לשנייה.
  • 4. חוזרים על הפעולה עם כל עלה סיגר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully