עלי סיגר פתוחים, עם גבינה וביצה
המתכון באדיבות מועצת החלב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- שמן לטיגון
- 4 עלי סיגר
- 150 גרם גבינת קשקבל, או פרמזן, או גבינה פיקנטית אחרת
- 4 ביצים
- מלח
- פלפל
- 4 כפות בצל ירוק, קצוץ דק
אופן ההכנה
- 1. מכינים הכל מראש ליד מחבת הטיגון. מחממים מחבת גדולה, טובה וכבדה, ויוצקים לתוכה כף שמן. כשהשמן חם, שמים במחבת עלה סיגר פתוח, מניחים עליו 2 פרוסות גבינה ופותחים על הגבינה ביצה.
- 2. מתבלים במלח ובפלפל ובכף בצל ירוק קצוץ.
- 3. מקפלים את קצות העלה פנימה, על הביצה, כפי שרואים בתצלום. אם רוצים שהחלמון ייקרש לחלוטין הופכים לשנייה.
- 4. חוזרים על הפעולה עם כל עלה סיגר.