- 1. את הבשר לטגן עד שיתחלף הגוון במחבת טפלון ללא שמן ולדאוג שלא יווצרו גושים. לאחר שהתקרר להעביר לקערה.
-
- 2. את הבצל לטגן בחצי מכמות השמן עד שיזהיב ולהעביר לקערה עם הבשר.
-
- 3. את הפלפלים לחתוך לרצועות דקות ולטגן בשארית השמן. בתום הטיגון להעביר לקערה נפרדת.
-
- 4. את קערת הבשר-בצל לתבל ולערבב ולסנן את השמן הנותר.
-
- 5. על גבי עלה סיגר, בקצהו, לצקת את עיסת הבשר ומעליו את הפלפלים ולגלגל (כפי שמכינים כרוב ממולא) ולהניח בצד בקערה.
-
- 6. במחבת טפלון ללא שמן לטגן את עלי הסיגר מצד לצד עד שיזהיבו קלות.
-
- 7. להגיש עם רוטב סמיך לפי בחירה.
-
- * באותו אופן ניתן למלא במחית תפוח-אדמה ובצל מטוגן.