וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עלי סיגר ממולאים בפלפלים ובשר טחון

מתכון מאת: סוסנה דגן

סיגרים. ShutterStock
סיגרים

מצרכים למתכון

  • 1 חב' עלי סיגר מופשרים
  • 500 גר' בשר בקר טחון
  • 1/2 פלפל מכל צבע קיים
  • 1 בצל גדול פרוס לחצאי טבעות
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. את הבשר לטגן עד שיתחלף הגוון במחבת טפלון ללא שמן ולדאוג שלא יווצרו גושים. לאחר שהתקרר להעביר לקערה.
  • 2. את הבצל לטגן בחצי מכמות השמן עד שיזהיב ולהעביר לקערה עם הבשר.
  • 3. את הפלפלים לחתוך לרצועות דקות ולטגן בשארית השמן. בתום הטיגון להעביר לקערה נפרדת.
  • 4. את קערת הבשר-בצל לתבל ולערבב ולסנן את השמן הנותר.
  • 5. על גבי עלה סיגר, בקצהו, לצקת את עיסת הבשר ומעליו את הפלפלים ולגלגל (כפי שמכינים כרוב ממולא) ולהניח בצד בקערה.
  • 6. במחבת טפלון ללא שמן לטגן את עלי הסיגר מצד לצד עד שיזהיבו קלות.
  • 7. להגיש עם רוטב סמיך לפי בחירה.
  • * באותו אופן ניתן למלא במחית תפוח-אדמה ובצל מטוגן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully