המבורגר פטריות

המבורגר פטריות של מסעדת אגאדיר

מתכון מאת: מערכת וואלה!
בורגר צמחוני ממסעדת אגאדיר. רן בירן,
בורגר צמחוני ממסעדת אגאדיר(צילום: רן בירן)

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 2 כוסות פתיתי סויה עם פטריות (ניתן לערבב פתיתי סויה דקים עם כף אבקת מרק פטריות)
  • 1.5 ק"ג פטריות שפיניון טריות פרוסות
  • 700 גר' פטריות פורטבלו טריות פרוסות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון עם גרגרים
  • 1/3 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים לשעה במקרר.
  • 2. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך, מערבבים שוב אם התערובת יבשה מדי ניתן להוסיף עוד מעט מים.
  • 3. בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות במשקל 160 גר'.
  • 4. לוחצים מעט בין שתי כפות הידיים לקבלת המבורגר.
  • מומלץ להשתמש בטבעת מוכנה מראש בקוטר 12 ס"מ כדי לקבל המבורגר אחיד ויפה.
  • 5. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר (יכול להישמר יום וחצי, לא להקפיא).
  • 6. צולים על משטח צלייה או על מחבת משומנת קלות
  • מגישים על לחמניה איכותית עם חסה טריה, עגבניה, מלפפון כבוש וטבעות בצל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully