פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בורגר עדשים ופטריות

      מתכון באדיבות אריה רווה מ"בודהא בורגרס"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בודהה בורגרס המבורגר טבעוני בדיזנגוף (יח
      בודהה בורגרס המבורגר טבעוני בדיזנגוף (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-18 קציצות
      • 1כוס בצל קצוץ
      • 1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
      • סלסלת פטריות שמפיניון
      • 3 כוסות עדשים מונבטות
      • כוס וחצי אגוזי מלך
      • 200 גרם רסק עגבניות
      • 12 כפות גדושות זרעי פשתן טחונים
      • 6 כפות גדושות נבט חיטה
      • 10 שיני שום
      • 4 כפות טחינה מלאה
      • 4 כפות מים
      • 4 כפות רוטב סויה
      • 6-10 כפות שמרי בירה
      • 5 כפות חומץ תפוחים
      • חצי צרור בזיליקום טרי
      • כפית וחצי מלח
      • כפית וחצי פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים את הפטריות ומאדים עם הבצל והסלרי הקצוצים.
      • 2. קוצצים את העדשים והאגוזים ומערבבים את כל הרכיבים.
      • 3. יוצרים קציצות (מומלץ להיעזר בטבעת בקוטר 10 ס"מ) ומניחים על נייר אפייה או תבנית מעט משומנת.
      • 4. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
      • 5. הופכים את הבורגר ואופים 15 דקות נוספות.
      • הצעת הגשה:
      • מומלץ להגיש בלחמנייה מקמח מלא עם מיונז טבעוני, מלפפון קצוץ, עגבנייה, בצל, חרדל וקטשופ.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -