וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בורגר עדשים ופטריות

מתכון באדיבות אריה רווה מ"בודהא בורגרס"

מתכון מאת: מערכת וואלה

בודהה בורגרס המבורגר טבעוני בדיזנגוף.
בודהה בורגרס המבורגר טבעוני בדיזנגוף

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-18 קציצות
  • 1כוס בצל קצוץ
  • 1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
  • סלסלת פטריות שמפיניון
  • 3 כוסות עדשים מונבטות
  • כוס וחצי אגוזי מלך
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • 12 כפות גדושות זרעי פשתן טחונים
  • 6 כפות גדושות נבט חיטה
  • 10 שיני שום
  • 4 כפות טחינה מלאה
  • 4 כפות מים
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 6-10 כפות שמרי בירה
  • 5 כפות חומץ תפוחים
  • חצי צרור בזיליקום טרי
  • כפית וחצי מלח
  • כפית וחצי פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הפטריות ומאדים עם הבצל והסלרי הקצוצים.
  • 2. קוצצים את העדשים והאגוזים ומערבבים את כל הרכיבים.
  • 3. יוצרים קציצות (מומלץ להיעזר בטבעת בקוטר 10 ס"מ) ומניחים על נייר אפייה או תבנית מעט משומנת.
  • 4. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
  • 5. הופכים את הבורגר ואופים 15 דקות נוספות.
  • הצעת הגשה:
  • מומלץ להגיש בלחמנייה מקמח מלא עם מיונז טבעוני, מלפפון קצוץ, עגבנייה, בצל, חרדל וקטשופ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully