מתכונים חמים

פטריות בגריל ברוטב שמנת, יין לבן וטימין

פטריות בגריל ברוטב שמנת, יין לבן וטימין, מתכון של השף סהר רפאל ממסעדת כרמים

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

פטריות בגריל עם שמנת (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גרם פטריות שמפיניון
  • 150 גרם פטריות פורטובלו
  • 150 גרם פטריות יער
  • 50 גרם חמאה
  • ¼ כוס יין לבן
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 ענפי טימין
  • 2 כפות פטרוזיליה
  • מעט שמן קנולה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הפטריות בקערת ערבוב ובוזקים מעל שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים בגריל.
  • 2. מחממים במחבת מעט חמאה ומוסיפים את הפטריות הצלויות, ומערבבים במשך 3-2 דקות עם טימין ומתבלים במלח פלפל.
  • 3. מוסיפים יין לבן ובוזקים פנימה את השמנת עד רתיחה.
  • 4. לאחר כ-3 דקות (כשהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך) מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully