וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות מיובשות וזיתים

ספגטי אלי אוליו- מתכון של השפית דגנית אזולאי

מתכון מאת: .

ספגטי אלי אוליו עגבניות מיובשות.
ספגטי אלי אוליו עגבניות מיובשות

מצרכים למתכון

  • 500 גרם (1 חבילה) ספגטי פטוצ'יני
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 5 שיני שום פרוסות דק
  • פלפל חריף אדום (שאטה) קצוץ
  • 10 עגבניות מיובשות, משומרות בשמן זית ומסוננות
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 50 גרם זיתים מגולענים וחצויים
  • גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. בשלו את הפסטה עד דרגת "אל דנטה" - עד שהפסטה קצת קשה ומוצקה. לאחר מכן סננו את המים והחזירו את הפסטה לסיר הריק.
  • 2. במקביל, חממו מעט שמן זית במחבת. הוסיפו את השום והפלפלים החריפים (לפי הטעם), והקפיצו בשמן.
  • 3. לאחר מכן הוסיפו עוד 2-3 כפות מים למחבת, ולאחריהן את העגבניות המיובשות והזיתים, וערבבו. כאשר הרוטב מוכן הוסיפו אותו לסיר עם הפסטה, ובשלו במשך 2-3 דקות נוספות.
  • 4. מומלץ להגיש חם לשולחן, עם גבינת פרמזן מגורדת מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully