וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי מטוגנים עם ריקוטה, פרמזן ועגבניות שרי מיובשות

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

רביולי. דנה מלמד
רביולי

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 2 כוסות קמח דורום (שטיבל מס' 9)
  • 4 חלמונים
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס שמן זית
  • כף מלח
  • מילוי:
  • 200 גר' ריקוטה מפוררת
  • 100 גר' פרמזן מגוררת
  • 50 גר' עגבניות שרי מיובשות
  • כף טימין טרי
  • מלח
  • רוטב:
  • 40 גר' חמאה
  • חופן עלי טימין
  • ½ כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מנפים את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים.
  • 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות.
  • 3. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח. אם הוא יבש, מעט מים.
  • 4. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעה.
  • 5. מרדדים עד כמה שניתן ומעבירים במכונת פסטה עד דרגה מספר 6
  • 6. משרים את עגבניות השרי המיובשות במים רותחים כשעה. מסננים וקוצצים.
  • 7. מערבבים ריקוטה, פרמזן, עגבניות מיובשות וטימין.
  • 8. יוצרים רביולי כמו במתכון הקודם ומבשלים.
  • 9. מניחים את החמאה על מחבת חם וכשהיא מעט נמסה מוסיפים את הרביולי המבושלים.
  • 10. מוסיפים טימין ומטגנים עד שהרביולי זהובים.
  • 11. מוסיפים את השמנת ומצמצמים עוד 5 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully