- 1. מנפים את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים.
-
- 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות.
-
- 3. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח. אם הוא יבש, מעט מים.
-
- 4. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעה.
-
- 5. מרדדים עד כמה שניתן ומעבירים במכונת פסטה עד דרגה מספר 6
-
- 6. משרים את עגבניות השרי המיובשות במים רותחים כשעה. מסננים וקוצצים.
-
- 7. מערבבים ריקוטה, פרמזן, עגבניות מיובשות וטימין.
-
- 8. יוצרים רביולי כמו במתכון הקודם ומבשלים.
-
- 9. מניחים את החמאה על מחבת חם וכשהיא מעט נמסה מוסיפים את הרביולי המבושלים.
-
- 10. מוסיפים טימין ומטגנים עד שהרביולי זהובים.
-
- 11. מוסיפים את השמנת ומצמצמים עוד 5 דקות.