רביולי בטטה ברוטב חמאה לימון ומרווה
חיים קלים: קנו רביולי מוכן ועטפו אותו ברוטב לעניין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גר' רביולי בטטה מאיכות טובה
- 6 עלי מרווה
- מיץ מלימון אחד
- 2 שיני שום כתושות
- מעט שמן זית
- 100 גרם חמאה
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים מים לבישול הרביולי ומבשלים על פי הוראות היצרן.
- 2. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומוסיפים את החמאה. מוסיפים את השום, עלי המרווה והלימון ומצמצמים מעט את הנוזלים.
- 3. מסננים את הרביולי ומוסיפים למחבת.
- 4. מערבבים כך שכל אחד מהרביולי ייעטף ברוטב.
- 5. ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.
- 6. מגישים מיד בכלי ששומר על חום.