לביבות ארטישוק ירושלמי ודניס
כשמחפשים לגוון מעט את הלביבות הרגילות, ורוצים לשכוח לרגע מתפוחי אדמה ומבטטות, לליאור חפצדי ממסעדת "לארא" יש הצעה: דג דניס וארטישוק ירושלמי, קצוצים היטב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם פילה דג דניס קצוץ דק ללא עור ועצמות
- 200 גרם ארטישוק ירושלמי קצוץ דק דק
- מלח
- פלפל
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- מעט לימון
- עירית קצוצה
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
- 1. בקערה מערבבים את כל החומרים.
- 2. יוצרים לביבות ובמקביל מחממים במחבת שמן זית.
- 3. מטגנים את הלביבות משני הצדדים, מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד יוגורט או גבינת שמנת.