לביבות ארטישוק ירושלמי ודניס

כשמחפשים לגוון מעט את הלביבות הרגילות, ורוצים לשכוח לרגע מתפוחי אדמה ומבטטות, לליאור חפצדי ממסעדת "לארא" יש הצעה: דג דניס וארטישוק ירושלמי, קצוצים היטב.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
לביבות דג וארטישוק ירושלמי. נורית יהלומי,
לביבות דג וארטישוק ירושלמי(צילום: נורית יהלומי)

מצרכים

  • 200 גרם פילה דג דניס קצוץ דק ללא עור ועצמות
  • 200 גרם ארטישוק ירושלמי קצוץ דק דק
  • מלח
  • פלפל
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מעט לימון
  • עירית קצוצה
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את כל החומרים.
  • 2. יוצרים לביבות ובמקביל מחממים במחבת שמן זית.
  • 3. מטגנים את הלביבות משני הצדדים, מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד יוגורט או גבינת שמנת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully