פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות ארטישוק ירושלמי ודניס

      כשמחפשים לגוון מעט את הלביבות הרגילות, ורוצים לשכוח לרגע מתפוחי אדמה ומבטטות, לליאור חפצדי ממסעדת "לארא" יש הצעה: דג דניס וארטישוק ירושלמי, קצוצים היטב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לביבות דג וארטישוק ירושלמי (יח
      לביבות דג וארטישוק ירושלמי (יח"צ , נורית יהלומי)

      מצרכים

      • 200 גרם פילה דג דניס קצוץ דק ללא עור ועצמות
      • 200 גרם ארטישוק ירושלמי קצוץ דק דק
      • מלח
      • פלפל
      • חופן פטרוזיליה קצוצה
      • מעט לימון
      • עירית קצוצה
      • שמן זית לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה מערבבים את כל החומרים.
      • 2. יוצרים לביבות ובמקביל מחממים במחבת שמן זית.
      • 3. מטגנים את הלביבות משני הצדדים, מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד יוגורט או גבינת שמנת.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -