מתכונים חמים

לביבות ארטישוק ירושלמי וחרדל דיז'ון

מתכון של רותי קרניאל ל"ספייסס כלים וטעמים"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

לביבות ארטישוק ירושלמי וחרדל (צילום: דניאל לילה)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף לחתיכות
  • מעט קמח
  • 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • מעט עלי טימין
  • שן שום כתושה
  • חלמון אחד
  • מלח ופלפל גרוס
  • חמאה לטיגון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הארטישוק הירושלמי עד התרככות. מסננים היטב.
  • 2. מועכים את הארטישוק הירושלמי במועך של פירה (לא במעבד מזון!) ומוסיפים לו יתרת החומרים. טועמים ומתקנים טעמים.
  • 3. ממיסים חמאה במחבת. יוצרים לביבות בידיים רטובות ומטגנים משני צדדים עד הזהבה.
  • 4. מגישים עם רוטב של מעט מיונז עם שמנת מתוקה, מלח ופלפל, מעט עלי טימין.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully