וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות ארטישוק ירושלמי וחרדל דיז'ון

מתכון של רותי קרניאל ל"ספייסס כלים וטעמים"

מתכון מאת: מערכת וואלה

לביבות ארטישוק ירושלמי וחרדל. דניאל לילה,
לביבות ארטישוק ירושלמי וחרדל/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף לחתיכות
  • מעט קמח
  • 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • מעט עלי טימין
  • שן שום כתושה
  • חלמון אחד
  • מלח ופלפל גרוס
  • חמאה לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הארטישוק הירושלמי עד התרככות. מסננים היטב.
  • 2. מועכים את הארטישוק הירושלמי במועך של פירה (לא במעבד מזון!) ומוסיפים לו יתרת החומרים. טועמים ומתקנים טעמים.
  • 3. ממיסים חמאה במחבת. יוצרים לביבות בידיים רטובות ומטגנים משני צדדים עד הזהבה.
  • 4. מגישים עם רוטב של מעט מיונז עם שמנת מתוקה, מלח ופלפל, מעט עלי טימין.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully