וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלמרי ברוטב צ'יפוטלה

הטעם החריף יחד עם הגוונים המעט חמוצים של רוטב הצ'יפוטלה הם המעטפת המושלמת עבור קלמרי. פשוט פורסים את הקלמרי לטבעות, מטגנים אותו, וטובלים ברוטב הממכר.

מתכון מאת: איתן ששון, מערכת וואלה

קלמרי מטוגן. דנה מאירזון
קלמרי מטוגן

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קלמרי נקי
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס סולת
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון עמוק
  • לרוטב:
  • 1 כף צ'ילי צ'יפוטלה
  • 2 כוסות מיונז איכותי
  • מיץ לימון
  • שום כתוש
  • מלח ופלפל
  • להגשה:
  • חצאי לימון
  • חסה קצוצה/מסולסלת

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן ל-185 מעלות (חום גבוה).
  • 2. פורסים את הקלמרי לטבעות.
  • 3. מקמחים היטב את הקלמרי ומסננים.
  • 4. מטגנים כמות קטנה בכל פעם (על מנת לא להוריד את הטמפ' של השמן).
  • 5. מוציאים לנייר סופג. מגישים בליווי הרוטב וחצי לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully