וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט שוקולד אישי עם ערמונים

מתכון של מסעדת "החצר"

מתכון מאת: מוטי אוחנה, מערכת וואלה

טארט שוקולד וערמונים. עומר מירון
טארט שוקולד וערמונים

מצרכים למתכון

  • ל-6 טארטים אישיים:
  • לבצק פריך:
  • 100 גרם סוכר
  • 200 גרם מחמאה
  • 300 גרם קמח
  • 1 ביצה
  • למלית:
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם מחמאה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 50 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • שקית של ערמונים בוואקום חתוכים גס

אופן ההכנה

  • 1. מכינים בצק פריך: שמים את הסוכר והמחמאה במיקסר עם וו גיטרה ומקציפים עד לקבלת מסה אחידה וחלקה. מגרדים טוב את דפנות המיקסר ומוסיפים ביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מוסיפים קמח וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת לבצק (חשוב מאוד לא לעבד את הבצק יותר מדי). מקררים את הבצק כחצי שעה.
  • 3. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לתבנית רצויה, מקפיאים למשך חצי שעה ואופים בתנור בחום של °180 כ-9 דק'.
  • 4. מכינים את המילוי: ממיסים את המחמאה. מוסיפים את השוקולד כאשר הסיר כבר לא על האש.
  • 5. מקציפים את החלמונים עם ביצים, קורט מלח וסוכר.
  • 6. מוסיפים את השוקולד המומס במהירות (שלא יתקרר ויתקשה), אבל בלי "לשבור" את הקצף.
  • 7. חותכים את הערמונים גס ומפזרים על הטארט. עליהם שופכים את מלית השוקולד.
  • 8. מחממים תנור ל-175 מעלות ואופים 6-7 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully