- 1. מכינים בצק פריך: שמים את הסוכר והמחמאה במיקסר עם וו גיטרה ומקציפים עד לקבלת מסה אחידה וחלקה. מגרדים טוב את דפנות המיקסר ומוסיפים ביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. מוסיפים קמח וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת לבצק (חשוב מאוד לא לעבד את הבצק יותר מדי). מקררים את הבצק כחצי שעה.
-
- 3. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לתבנית רצויה, מקפיאים למשך חצי שעה ואופים בתנור בחום של °180 כ-9 דק'.
-
- 4. מכינים את המילוי: ממיסים את המחמאה. מוסיפים את השוקולד כאשר הסיר כבר לא על האש.
-
- 5. מקציפים את החלמונים עם ביצים, קורט מלח וסוכר.
-
- 6. מוסיפים את השוקולד המומס במהירות (שלא יתקרר ויתקשה), אבל בלי "לשבור" את הקצף.
-
- 7. חותכים את הערמונים גס ומפזרים על הטארט. עליהם שופכים את מלית השוקולד.
-
- 8. מחממים תנור ל-175 מעלות ואופים 6-7 דקות.