סלט חצילים, עגבניות ותפוחי אדמה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל6 סועדים:
- 3 חצילים חתוכים לקוביות של 2 ס"מ
- 3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
- 3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם, קלופים וחתוכים לקוביות של 2 ס"מ
- 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- שמן זית
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. משחימים את קוביות החציל בשמן זית, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
- 2. מחממים מעט שמן זית יחד עם העגבניות ושיני השום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
- 3. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומגישים. הסלט יהיה טעים בכל טמפרטורת הגשה.