וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט חצילים, עגבניות ותפוחי אדמה

מתכון מאת: אלי לנדאו וחיים כהן, .

חציל רומני אמיתי. דרור עינב,
חציל רומני אמיתי/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • ל–6 סועדים:
  • 3 חצילים חתוכים לקוביות של 2 ס"מ
  • 3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם, קלופים וחתוכים לקוביות של 2 ס"מ
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. משחימים את קוביות החציל בשמן זית, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
  • 2. מחממים מעט שמן זית יחד עם העגבניות ושיני השום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
  • 3. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומגישים. הסלט יהיה טעים בכל טמפרטורת הגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully