סחלב ביתי
קינוח חם, מתוק ואוריינטלי בעל ניחוח מיוחד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 כפיות אבקת סחלב קנויה
- כוס (רבע ליטר) חלב קר
- מי ורדים - לפי הטעם
- קוקוס - לפי הטעם
- שקדים - לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מוסיפים את אבקת הסחלב לחלב, מערבבים היטב ובוחשים תוך כדי חימום על אש נמוכה עד לקבלת סמיכות רצויה (אין להרתיח את החלב).
- 2. מוסיפים את מי הוורדים לפי הטעם לפני הבישול או אחריו.
- 3. לאחר מזיגת הסחלב לכוס, מוסיפים את גרדת הקוקוס והשקדים.