וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סחלב ביתי

קינוח חם, מתוק ואוריינטלי בעל ניחוח מיוחד

מתכון מאת: מערכת וואלה

סחלב של שף אבישי בדור, רשת קפנטו. בועז לביא,
סחלב של שף אבישי בדור, רשת קפנטו/בועז לביא

מצרכים למתכון

  • 4 כפיות אבקת סחלב קנויה
  • כוס (רבע ליטר) חלב קר
  • מי ורדים - לפי הטעם
  • קוקוס - לפי הטעם
  • שקדים - לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מוסיפים את אבקת הסחלב לחלב, מערבבים היטב ובוחשים תוך כדי חימום על אש נמוכה עד לקבלת סמיכות רצויה (אין להרתיח את החלב).
  • 2. מוסיפים את מי הוורדים לפי הטעם לפני הבישול או אחריו.
  • 3. לאחר מזיגת הסחלב לכוס, מוסיפים את גרדת הקוקוס והשקדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully