פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגה בחושה של תפוחי עץ ופרג

      12 מדרגים / 3.19 כוכבים

      עוגה בחושה תפוח עץ ופרג (נמרוד סונדרס)
      עוגה בחושה תפוח עץ ופרג (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 100 גרם חמאה רכה
      • 2/3 כוס סוכר
      • 4 חלמון
      • 1 כוס קמח תופח – מנופה
      • 4 חלבון
      • 2/3 כוס סוכר
      • 1/2 1 כוס פרג טחון
      • 2 תפוח עץ גרנד סמית (מגוררים על גבי פומפיה – אפשר גם 50% מגורר ו-50% קוביות)

      אופן ההכנה

      • 1. במיקסר מקציפים 10 דקות חמאה רכה וסוכר.
      • 2. מוסיפים חלמונים ומקציפים עוד 5 דקות.
      • 3. מוסיפים את תערובת הפרג ותפוח העץ ומקפלים ידנית עם מרית.
      • 4. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב ורך (לא קשה מדי) "ומקפלים" לתערובת הפרג. לבסוף מוסיפים את הקמח.
      • 5. מוזגים לתבנית ואופים ב-170 מעלות כ- 50 דקות.
      • 6. מצפים באבקת סוכר.
      • דגש: חשוב לנפות את הקמח בסמוך לשילובו בתערובת.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -