וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגה בחושה של תפוחי עץ ופרג

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

עוגה בחושה תפוח עץ ופרג. נמרוד סונדרס
עוגה בחושה תפוח עץ ופרג

מצרכים למתכון

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2/3 כוס סוכר
  • 4 חלמון
  • 1 כוס קמח תופח – מנופה
  • 4 חלבון
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1/2 1 כוס פרג טחון
  • 2 תפוח עץ גרנד סמית (מגוררים על גבי פומפיה – אפשר גם 50% מגורר ו-50% קוביות)

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר מקציפים 10 דקות חמאה רכה וסוכר.
  • 2. מוסיפים חלמונים ומקציפים עוד 5 דקות.
  • 3. מוסיפים את תערובת הפרג ותפוח העץ ומקפלים ידנית עם מרית.
  • 4. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב ורך (לא קשה מדי) "ומקפלים" לתערובת הפרג. לבסוף מוסיפים את הקמח.
  • 5. מוזגים לתבנית ואופים ב-170 מעלות כ- 50 דקות.
  • 6. מצפים באבקת סוכר.
  • דגש: חשוב לנפות את הקמח בסמוך לשילובו בתערובת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully