- 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
- 2. מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים מחצית מהבצק ומרפדים תבנית עד לגובה מחצית מגובה השוליים.
-
- 3. מערבבים את התפוחים המרוסקים עם סוכר, קינמון וצימוקים.
-
- 4. מעבירים למסננת וסוחטים היטב.
-
- 5. מכינים את תערובת הפרג: מרתיחים חלב עם סוכר, סילאן וחמאה. כשרותח מסירים מאש, מוסיפים את הפרג ובוחשים. מתבלים בווניל ובקינמון ומוסיפים שקדים טחונים.
-
- 6. הרכבת הטארט: מפזרים פירורי לחם על הבצק ומניחים עליו את התפוחים (חשוב לסחוט אותם היטב כדי שלא יגירו נוזלים)
-
- 7. את הבצק הנותר מחלקים לשניים ומרדדים עיגול נוסף. מניחים על גבי שכבת התפוחים. מצמידים הבצק גם לשוליים.
-
- 8. מכסים את הבצק שהנחנו על התפוחים בתערובת הפרג.
-
- 9. על גבי הפרג מניחים עוד עיגול בצק מרודד ומצמידים לשוליים.
-
- אפשר ליצור רצועות מהבצק ולכסות בפסים בדוגמת שתי וערב או לגרר את הבצק על פומפיה ולפזר פירורי בצק.
-
- 10. אופים כ-45 דקות עד שפני הטארט זהובים.