- 1. מכינים קלתית בתבנית הטארט: מכניסים את כל חומרי הבצק למג'ימיקס ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. ניתן לשמור את יתרת הבצק במקפיא.
-
- 2. מרדדים את הבצק לעובי ס"מ (הבצק צריך להיות קר). מעבירים לתבנית טארט מס' 26 ואופים אפייה מוקדמת של 70% בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.
-
- 3. בקערה מערבבים את כל רכיבי המלית עד המסת הסוכר.
-
- 4. יוצקים את מלית הגבינות על הקלתית האפויה.
-
- 5. אופים בחום של 160 מעלות במשך 7 דקות ומורידים את החום ל-140 מעלות לכ-10 דקות נוספות עד התייצבות המסה. מצננים.
-
- 6. חותכים לפרוסות מבחר מפירות העונה או לחילופין תותים. מסדרים על טארט הגבינות ומצפים במירור - ג'לי פירות שקוף (להשיג בכל חנות קונדיטוריה).
-
- 7. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.
-
- 8. מקשטים באבקת סוכר ורוטב שוקולד לבן.