פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארט גבינה עם תותים

      מתכון של מסעדת לה סנטרל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טארט גבינה עם תותים של לה סנטרל (יח
      טארט גבינה עם תותים של לה סנטרל (יח"צ)

      מצרכים

      • למלית גבינה:
      • 350 גרם שמנת 30% או מסקרפונה
      • 225 גרם שמנת מתוקה
      • 90 גרם סוכר
      • 150 גרם ביצים
      • גרידה מחצי לימון
      • בצק פריך:
      • 180 גרם אבקת סוכר
      • 630 גרם קמח
      • 350 גרם חמאה
      • 100 גרם ביצים
      • לציפוי:
      • ג'לי פירות שקוף

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים קלתית בתבנית הטארט: מכניסים את כל חומרי הבצק למג'ימיקס ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. ניתן לשמור את יתרת הבצק במקפיא.
      • 2. מרדדים את הבצק לעובי ס"מ (הבצק צריך להיות קר). מעבירים לתבנית טארט מס' 26 ואופים אפייה מוקדמת של 70% בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.
      • 3. בקערה מערבבים את כל רכיבי המלית עד המסת הסוכר.
      • 4. יוצקים את מלית הגבינות על הקלתית האפויה.
      • 5. אופים בחום של 160 מעלות במשך 7 דקות ומורידים את החום ל-140 מעלות לכ-10 דקות נוספות עד התייצבות המסה. מצננים.
      • 6. חותכים לפרוסות מבחר מפירות העונה או לחילופין תותים. מסדרים על טארט הגבינות ומצפים במירור - ג'לי פירות שקוף (להשיג בכל חנות קונדיטוריה).
      • 7. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.
      • 8. מקשטים באבקת סוכר ורוטב שוקולד לבן.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -