מתכונים חמים

טארט גבינה עם תותים

מתכון של מסעדת לה סנטרל

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

טארט גבינה עם תותים של לה סנטרל

מחשבון המרות

מצרכים

  • למלית גבינה:
  • 350 גרם שמנת 30% או מסקרפונה
  • 225 גרם שמנת מתוקה
  • 90 גרם סוכר
  • 150 גרם ביצים
  • גרידה מחצי לימון
  • בצק פריך:
  • 180 גרם אבקת סוכר
  • 630 גרם קמח
  • 350 גרם חמאה
  • 100 גרם ביצים
  • לציפוי:
  • ג'לי פירות שקוף
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים קלתית בתבנית הטארט: מכניסים את כל חומרי הבצק למג'ימיקס ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. ניתן לשמור את יתרת הבצק במקפיא.
  • 2. מרדדים את הבצק לעובי ס"מ (הבצק צריך להיות קר). מעבירים לתבנית טארט מס' 26 ואופים אפייה מוקדמת של 70% בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.
  • 3. בקערה מערבבים את כל רכיבי המלית עד המסת הסוכר.
  • 4. יוצקים את מלית הגבינות על הקלתית האפויה.
  • 5. אופים בחום של 160 מעלות במשך 7 דקות ומורידים את החום ל-140 מעלות לכ-10 דקות נוספות עד התייצבות המסה. מצננים.
  • 6. חותכים לפרוסות מבחר מפירות העונה או לחילופין תותים. מסדרים על טארט הגבינות ומצפים במירור - ג'לי פירות שקוף (להשיג בכל חנות קונדיטוריה).
  • 7. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.
  • 8. מקשטים באבקת סוכר ורוטב שוקולד לבן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully