- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. בסיר על אש קטנה, ממיסים חמאה וסוכר. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. מסירים מהאש.
-
- 3. תוך כדי ערבוב מוסיפים ביצים לתערובת (אחת אחרי השנייה). מוסיפים את קמח תפו"א ואבקת האפייה ומערבבים עד שהם נבלעים. יוצקים את התערובת לתבנית.
-
- 4. אופים כ- 20 דקות, עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים מאוד.
-
- 5. להכנת הציפוי- מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת אחידה.
-
- 6. מוזגים את הציפוי החם על העוגה מיד אחרי שמוציאים אותה מהתנור.
-
- 7. שומרים בטמפרטורת החדר עד 5 ימים (בתנאי שלא חם מדי) או במקרר עד 10 ימים.