וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה פטריות

החלק הכי מסובך בהכנה של ברוסקטה פטריות הוא לפרוס את הפטריות. 15 דקות כל הסיפור ביחד. מנה של מסעדה בקלי קלות

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

ברוסקטה פטריות צלויות. לירז אלה
ברוסקטה פטריות צלויות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 פרוסות די עבות של לחם שאור (אפשר ישן)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 שן שום
  • סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות
  • סלסילת פטריות חורש פרוסות
  • 2-1 שיני שום פרוסות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • עלים קצוצים גס מ-2 גבעולי בזיליקום
  • שבבי פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מזלפים כף שמן זית על הפרוסות ושולחים לתנור ל-10 דקות להזהבה.
  • 3. מקפיצים את הפטריות בווק חם עם שמן זית ושום, 3-2 דקות, מתבלים במלח ופלפל. מורידים מהאש, מוסיפים בזיליקום ומערבבים.
  • 4. ממוציאים את הפרוסות הקלויות, מצננים ומשפשפים בחצי שן שום.
  • 5. מחלקים את הפטריות בין 4 הפרוסות, עורמים על כל פרוסה ומפזרים פרמזן מגוררת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully