תפוחי אדמה בסלרי ולימון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 תפו"א קלופים
- 4 שיני שום פרוסות
- 4 גבעולי סלרי קצוץ
- 1/4 כפית כורכום
- קורט מלח ופלפל לבן
- כף שמן זית
- מיץ מלימון 1
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים בתבנית אפייה.
- 3. מחממים סיר עם שמן זית, מטגנים את השום, מוסיפים את הסלרי, התבלינים ומיץ הלימון. מוסיפים כוס וחצי מים, מביאים לרתיחה ויוצקים מעל תפוחי האדמה.
- 4. אופים כ-35 דקות עד לצמצום הנוזלים וריכוך תפוחי האדמה.