וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי אדמה בסלרי ולימון

מתכון מאת: גיא פרץ, מערכת וואלה

תפוחי אדמה בסלרי ולימון. לירז אלה
תפוחי אדמה בסלרי ולימון

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 תפו"א קלופים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 4 גבעולי סלרי קצוץ
  • 1/4 כפית כורכום
  • קורט מלח ופלפל לבן
  • כף שמן זית
  • מיץ מלימון 1

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים בתבנית אפייה.
  • 3. מחממים סיר עם שמן זית, מטגנים את השום, מוסיפים את הסלרי, התבלינים ומיץ הלימון. מוסיפים כוס וחצי מים, מביאים לרתיחה ויוצקים מעל תפוחי האדמה.
  • 4. אופים כ-35 דקות עד לצמצום הנוזלים וריכוך תפוחי האדמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully