פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טוסטאדה של סלמון מעושן

      מנה שמחזירה זכרונות רחוקים ומתוקים ממקסיקו סיטי: ניר דגן מכין טוסטאדה עם קרם אבוקדו, מניח מעליה סלמון מעושן, ומתבל עם ליים סחוט, שום וחלפינו כבוש.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טוסטאדה של סלמון מעושן על קרם אבוקדו, חלפניו כבוש ושמנת חמוצה, קאסה נובה (נמרוד סונדרס)
      טוסטאדה של סלמון מעושן על קרם אבוקדו, חלפניו כבוש ושמנת חמוצה, קאסה נובה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • למנה אחת:
      • 1 אבוקדו
      • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
      • 1 שן שום
      • ליים אחד סחוט
      • 2 כפות שמן זית
      • מלח ופלפל
      • 2 טורטיות בקוטר 8 ס"מ, קלויות ופריכות
      • 100 גרם סלמון מעושן
      • 1/2 גביע שמנת חמוצה
      • 1/2 כוס פלפל חלפניו כבוש קצוץ

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את קרם האבוקדו: טוחנים במעבד מזון את האבוקדו, הפטרוזיליה, שום, מיץ ליים ושמן זית, למחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
      • 2. מרכיבים את הטוסטאדה: מורחים על טורטייה אחת קרם אבוקדו, מניחים מחצית מהסלמון, יוצקים כף שמנת חמוצה, ומפזרים חלפניו קצוץ.
      • 3. מניחים על הכל את הטורטייה השנייה, וחוזרים על התהליך. מגישים מיד.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -