מתכונים חמים

טוסטאדה של סלמון מעושן

מנה שמחזירה זכרונות רחוקים ומתוקים ממקסיקו סיטי: ניר דגן מכין טוסטאדה עם קרם אבוקדו, מניח מעליה סלמון מעושן, ומתבל עם ליים סחוט, שום וחלפינו כבוש.

מתכון מאת: ניר דגן, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

טוסטאדה של סלמון מעושן על קרם אבוקדו, חלפניו כבוש ושמנת חמוצה, קאסה נובה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • למנה אחת:
  • 1 אבוקדו
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 שן שום
  • ליים אחד סחוט
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 2 טורטיות בקוטר 8 ס"מ, קלויות ופריכות
  • 100 גרם סלמון מעושן
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס פלפל חלפניו כבוש קצוץ
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את קרם האבוקדו: טוחנים במעבד מזון את האבוקדו, הפטרוזיליה, שום, מיץ ליים ושמן זית, למחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מרכיבים את הטוסטאדה: מורחים על טורטייה אחת קרם אבוקדו, מניחים מחצית מהסלמון, יוצקים כף שמנת חמוצה, ומפזרים חלפניו קצוץ.
  • 3. מניחים על הכל את הטורטייה השנייה, וחוזרים על התהליך. מגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully