ביש בש אבוקדו

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה!
ביש באש אבוקדו. דנה מאירזון
ביש באש אבוקדו

מצרכים

  • 1 שומר פרוס לפרוסות דקיקות
  • 2 אבוקדו חתוכים לקוביות
  • 1 כף עלי סלרי קצוצים
  • 2 כפות בצל סגול קצוץ
  • 1 כף פטרוזיליה
  • 1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
  • מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ לימון
  • לשדרוג:
  • 200 גרם פרוסות דג נא (אינטיאס, טונה, סלמון)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים ומגישים רק אחרי שעתיים.
  • 2. לשדרוג: מניחים מעל הסלט פרוסות של דג נא (אינטיאס, טונה, סלמון).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully