ביש בש אבוקדו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 שומר פרוס לפרוסות דקיקות
- 2 אבוקדו חתוכים לקוביות
- 1 כף עלי סלרי קצוצים
- 2 כפות בצל סגול קצוץ
- 1 כף פטרוזיליה
- 1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
- מלח
- 4 כפות שמן זית
- מיץ לימון
- לשדרוג:
- 200 גרם פרוסות דג נא (אינטיאס, טונה, סלמון)
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים ומגישים רק אחרי שעתיים.
- 2. לשדרוג: מניחים מעל הסלט פרוסות של דג נא (אינטיאס, טונה, סלמון).