סלט טורקי

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה!
סלט טורקי. דנה מאירזון
סלט טורקי

מצרכים

  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים קלויים חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מלח
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד שהופך לזהוב, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 2 דקות.
  • 2. מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות ומים ואת שאר התבלינים ומבשלים כ- 7 דקות.
  • 3. מניחים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה.
  • 4. השדרוג: ניתן לשפוך את הרוטב על דג אפוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully