סלט טורקי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 בצלים קצוצים
- 3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
- 2 פלפלים אדומים קלויים חתוכים לקוביות
- 1/2 כוס רסק עגבניות
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף כוסברה קצוצה
- 1/2 כוס מים
- 1/2 כפית פלפל שחור
- מלח
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל עד שהופך לזהוב, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 2 דקות.
- 2. מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות ומים ואת שאר התבלינים ומבשלים כ- 7 דקות.
- 3. מניחים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה.
- 4. השדרוג: ניתן לשפוך את הרוטב על דג אפוי.